За АТЛЕТИК ФИТНЕС

ЗА НАС

Всички вие – над 40 000 членове в Бургас, Пловдив, София и Стара Загора, сте част от нашата мисия – да накараме повече хора да започнат или продължат да тренират редовно за здраве и за да се чувстват по-добре, като направим услугата ни достъпна за обикновения българин.

НАД 40 000 НАСТОЯЩИ ИЛИ БИВШИ ЧЛЕНОВЕ

Вие, нашите членове, ни правите това, което сме – една от водещите компании във фитнес индустрията в България. Вашата мотивация и удовлетвореност от тренировката е основният ни приоритет. Поради което работим ‘здраво’, за да ви предоставяме услуги, които отговарят на нуждите и желанията ви във всеки един момент, позволявайки ви да тренирате неограничено – колкото, когато и каквото искате. Целта ни е да ви предлагаме разнообразни услуги и продукти, които да ви мотивират за постигането на вашите цели.

ИНОВАТИВНОСТ

Нашата цел е да бъдем винаги първи при въвеждането на новости на пазара. Благодарение на дългогодишния ни опит сме натрупали достатъчно познание, за да можем да отговорим по адекватен начин на нуждите и желанията на нашите клиенти, както и на изискванията на непрестанно променящия се свят. Стремежът към прогресивно развитие чрез въвеждането на иновации е факторът, който ни е помогнал да се задържим през всичките тези години и да бъдем пример за останалите колеги в бранша. Също така, инвестирането в иновативни продукти ни позволява да оптимизираме разходите, следователно и цената на услугите, които предлагаме.

ПОДДРЪЖКА МАТЕРИАЛНА БАЗА

Тренировъчната база оказва директно влияние на изживяването ви от тренировката. Затова се стараем да поддържаме високо нивото на функциониране на съоръженията във фитнесите ни. Част от тези мерки включват инвестиране в ново и модерно фитнес оборудване, както и редовно поддържане на текущото. Също така, имаме инвестиционна програма за обновяване на всичките ни фитнеси, която стриктно следваме.

НАД 100 ЧОВЕКА ЕКИП

Хората са ключовият ресурс, който ни помага да се развиваме и растем. В 8-те ни зали работят над 100 човека от цяла България, за да превърнат тренирането в Атлетик едно уникално изживяване. Фитнесите ни не са единственото място, където работим за нашите членове. От планираните инвестиционни проекти до дизайна на залите, минавайки през растежа на компанията и дейността на маркетинговия отдел, даваме всичко от нас, за да предложим на вас, нашите членове, най-добрите условия за тренировка.

ГАЛЕРИЯ
ЗАЛИ

ЗАЛИ

 

 

 

 

АТЛЕТИК ФИТНЕС “ЯНКО САКЪЗОВ”

AthleticFitnessYankoSakyzov

Адрес: гр. София, бул. Янко Сакъзов 78; GSM: 0889 14 03 24

АТЛЕТИК ФИТНЕС “КОПЕРНИК”

AthleticFitnessKopernik

Адрес: гр. София, ул. Николай Коперник 21; GSM: 0888 17 50 52

АТЛЕТИК ФИТНЕС “СЛИВНИЦА”

AthleticFitnessSlivnica

Адрес: гр. София, бул. Сливница 228; GSM: 0888 17 41 03

АТЛЕТИК ФИТНЕС “ДИАНАБАД”

AthleticFitnessDianabad

Адрес: гр. София, ул. Лъчезар Станчев 5 (ъгъла с бул. „Драган Цанков“ по посока за КАТ София, в кулите Софарма); GSM: 0889 16 32 60

АТЛЕТИК ФИТНЕС „ГАЛЕРИЯ ПЛОВДИВ“

AthleticFitnessPlovdiv

Адрес: гр. Пловдив, ул. д-р Георги Странски 3 (МОЛ Галерия Пловдив); GSM: 0885 33 34 21

АТЛЕТИК ФИТНЕС „ЧЕРНИ ВРЪХ“

AthleticFitnessCherniVrah

Адрес: гр. София, бул. Черни връх 47 (завод Витоша); GSM: 0885 130 060

АТЛЕТИК ФИТНЕС „ГАЛЕРИЯ СТ. ЗАГОРА“

AthleticFitnessStaraZagora

Адрес: гр. Ст. Загора, улица Хан Аспарух 30; GSM: 0877 96 35 96

АТЛЕТИК ФИТНЕС „ГАЛЕРИЯ БУРГАС“

AthleticFitnessBurgas

Адрес: гр. Бургас, улица Янко Комитов 6; GSM: 0878 443 186

АТЛЕТИК ФИТНЕС „МЕГА МОЛ СОФИЯ“

Адрес: гр. София, бул. „Царица Йоанна“ 15 (Мега Мол София)