ЗА НАС

 “Д и Д Комерс енд Диливъри” ООД е основана през 2004 г. Първоначално фирмата започва дейност с ограничен персонал, малка, наета под наем материална база, две транспортни средства и започва като дистрибутор на ограничен брой български производители на хранителни стоки.

 Днес фирмата е основен фактор с национално значение  в търговската мрежа на едро и дребно. С множество от собствени търговски марки, в областта на плодовите и зеленчуковите консерви, млечните продукти, рафинираните слънчогледови масла, маслиновите масла, захарта, тестените изделия, сметановите масла от краве мляко, изделията от целулоза, фирмата заема чувствителен дял в търговията на дребно в България. Тя налага модерните си методи за дистрибуция на пазара на бързо оборотни стоки.

 “Д и Д комерс енд диливъри” ООД предлага съвременния метод на дистрибуция door-to-door. Маркетинговата й стратегия се базира на принципа на директния маркетинг и е изцяло обърната към нуждите на клиентите от сферата на търговията на дребно, а оттам и към професионалния усет на потребителското търсене и неговото задоволяване.

 За постигане на успехите на фирмата в развитието на стоките и марките, и задоволяване на клиентите “Д и Д Комерс енд Диливъри” ООД  разполага с добре обучени търговци и отлично организирана логистика.  За осъществяване на дейността си на разположение е собствена материална база, включваща модерно складово стопанство и транспортни средства с различен тонаж, оборудвани за превоз на всякакъв вид хранителни стоки. В складовете на фирмата съществува строг контрол на входа и изхода на хранителните продукти. Информационните потоци в дружеството са изцяло компютъризирани.

Управление на фирмата

 Във фирмата работят 127 служители, обединени в екипи за постигане на търговските цели. Основните съществуващи звена /отдели/ са:

 1. Търговски отдел.
 2. Търговско-информационен отдел.
 3. Отдел “Складова дейност”.
 4. Отдел “Транспорт и логистика”.
 5. Отдел „Финансово счетоводен.

          Материална база

 1. Складови  и търговски бази

1.1. База Къра – София е напълно обновен по изискванията на съвременните стандарти, като към съществуващите три хладилни камери /две плюсови и една минусова/ се изградиха още две такива /една минусова и една плюсова/. Общият хладилен обем на тази складова база е 600 куб.м.

1.2.   База „Захарна фабрика”. През 2006 г. “Д и Д Комерс енд Диливъри” ООД  закупи собствена складова база в кв. Захарна фабрика, ул. “Крум Стоянов” №2, гр. София. Това е напълно реконструирана складова база, отговаряща на най-съвременните международни стандарти. Същата разполага с:

    – търговска площ 900 кв.м.

    – 7 броя хладилни камери /4 минусови и 3 плюсови/ – 880 куб.м.

 1. База „Брезник”

    – търговска площ 1300 кв. м.

    – 2 броя хладилни камери (1 минусова и 1 плюсова) / – 400 куб.м.

1.4  База „Равно поле”

    – търговска площ – 1500 кв.м.

    – цех за бутилиране на слънчогледово олио и зехтин

1.5  Търговска и складова база „Ривър трейд” гр. Пловдив

 1. Транспортни средства:
 2. “Д и Д Комерс енд Диливъри” ООД  разполага с 30 буса с различни марки  – “Мерцедес”, “Форд”, “Фолксваген” оборудвани с хладилни агрегати. Фирмата притежава 2 камиона “Мерцедес” с товароподемност 18 тона и 10 тона.
ДЕЙНОСТ

Собствени марки:

 Фирмата ни е притежател на следните защитени марки хранителни продукти:

 • Висококачествено немско краве масло.
 • Зеленчукови и плодови стерилизирани консерви.
 • Млечни продукти произведено от висококачествени суровини
 • Краве сирене от мляко. Произведено по истинските стари рецепти и традиции.
 • Фино рафинирано слънчогледово олио, зехтин, захар,  хигиенни материали.
 • Рафинирано слънчогледово олио
КОНТРАГЕНТИ НА ФИРМАТА

 Контрагенти на “Д и Д Комерс енд Диливъри” ООД, сегментирани по следния ред, са:

 • клиенти с национално значение: Кауфланд,  Билла,  Карфур, ТВ “Т- МАРКЕТ”, “HIT HIPERMARKET”, МЕТРО
 • Клиенти с регионално значение:

Търговски вериги /ТВ/:

ТВ “Фантастико”, ТВ “Макс”, ТВ “Буров и син”, ТВ “ПроМаркет”, ТВ “Брилянт”, „345”, „Верде” и много други.

Супермаркети /СМ/:

“BMB”, “Супер Марио Маркет”, “Дени Маркет”, “Геник” и много други.

Среден и малък тип магазини.

 Присъствието ни в по-малки магазини като хранителните стоки и мини маркетите е сериозно, както в географски аспект, така и в дълбочина на вземаните от тях артикули, съществуващи в нашето портфолио.

HORECA– каналНаличието на богат асортимент артикули използвани в заведенията за хранене и удобната ни логистика ни правят истински партньори на заведения, като: „ЧАД Зографски”, пицарии „УГО”и „Виктория”,хотел”ХЕМУС”.

Търговци на едро

 “Д и Д Комерс енд Диливъри” ООД има широк обхват на търговската си дейност на едро, простираща се върху региона на Западна България и страната.

Нашите цели са:

1. Да запазим стабилния си възходящ тренд на развитие както по отношение на стокооборота, така и по отношение на привличането на все повече клиенти с регионално и национално значение.

2. Да осъществим правилния подбор на артикулите в портфолиото ни и да удвоим вниманието си към такива производители, които сериозно, непоколебимо и качествено стъпват на българския пазар.

3.  Да направим съмишленици в иновационната си търговска    политика,  както производителите – нашите контрагенти, така и клиентите ни.

“АКО НЕ ГО ДОСТАВЯМЕ – НЕ Е ИЗМИСЛЕНО!

ГАЛЕРИЯ
КОНТАКТИ

Град: София
Адрес: ул. Крум Стоянов № 2
Телефон: 02 920 00 94
E-mail: didcommerceltd@didcommerce.bg

[showmap address=”гр. София, ул. Крум Стоянов № 2″ marker=”1″ map=”ROADMAP” zoom=”12″ scroll=”1″ street=”1″ zoomcontrol=”1″ pan=”1″ mapcontrol=”1″ overview=”1″]

Ключови думи: DiD Komers end dilivari,  хранителни продукти, хранителни стоки, краве масло, зеленчукови консерви, и плодови консерви, млечни продукти, краве сирене, слънчогледово олио, зехтин, захар,  хигиенни материали, олио, консерви, тестени изделия, захар