ЗА НАС

Д-р Николай Георгиев е специалист с богат опит в областта на пластичната хирургия. Специалистът по пластична, реконструктивна и естетична хирургия предлагаинтервенции в областта на гърдите, лицето и тялото. Медицински център за пластична хирургия “Д-р НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ” се намира в град София, кв. Княжево.

Д-р Георгиев работи в областта на пластичната хирургия от 1995 година. Специализирал е при едни от най-добрите пластични хирурзи в САЩ, Швейцария, Испания, Русия, Италия, Бразилия и Турция.

Член е на Световната, Европейската и Българската асоциации по пластична, реконструктивна и естетична хирургия.

Клиниката е разположена в столицата София. Тя разполага с най-модерна апаратура и високо квалифициран медицински екип. Извършват се пластични и медико-козметични процедури.

В луксозна и уютна обстановка персоналът се грижи за комфорта и бързото възстановяване на пациентите.

Консултацията с Доктор Георгиев е приятно преживяване за всеки пациент, посетил неговата клиника.

Впечатляващите резултати в предаването „Пълна промяна” затвърдиха имиджа на Доктор Георгиев, като един от най-добрите хирурзи в България.

.


ТЕСТЕР

Метод за използване на виртуалния тестер
При стартиране на тестера ще Ви бъдат предложени варианти на форма и големина на гърди, които се нуждаят от различен вид операция.
Изберете снимка на гърди с форма и големина, която е идентична или максимално близка до вашите.
Кликнете върху снимката, която сте избрали и пред вас ще се появи страница със снимки на средностатистически резултат след операцията.
Важно: На снимките е отбелязана само основната манипулация за постигане на съответния резултат. Специфичните за всеки конкретен случай решения се уточняват по време на консултация.

Контакти

Град: София
Адрес: бул. „Цар Борис III” № 315
Телефон: 02/957 11 08
Мейл: plasticsurgery@abv.bg