Фън Пойнт ЕООДA

Фън Пойнт ЕООД е утвърдена фирма, която оперира на пазара от есента на 2008 година. Въпреки това нашият екип е с дългогодишен опит в сферата на туризма и по-специално на анимацията. До октомври 2008 година екипът ни присъства на туристическия пазар като самостоятелен отдел към фирма Елиттур ООД, официален агент на Thomas Cook AG за България. Гордеем се с опита на колеги, които работят в сферата на анимацията още от 90те години, когато това беше все още един нов и екзотичен продукт за българския туризъм. Натрупаният опит съчетаваме със стремежа към уникалност и иновации и това ни прави актуални и конкурентноспособни на действащия пазар.

Основен наш пратньор е немския туроператор Neckermann Reisen, чиито анимационен продукт е един от водещите на туристическия пазар с марката си Neckermann Family.

Нашата детска анимация предлага игри и забавления за деца от всички възрасти, съобразени с техните интереси и спецификата на физическото и психическото им  развитие. Наред с традиционните програми за малчугани от 3 до 5 годишна възраст, деца от 6 до 12 години, тийнейджъри от 13 до 16 години, от лято 2009 предлагаме и специално разработена програма и грижи за бебета от 6 месеца до 3 годишна възраст. Нашите аниматори са съответно обучени, а материалите с които работят са съобразени с възрастта на децата, имат европейски сертификат за качество и са произведени от водещи европейски фирми за детски играчки. Кооперацията ни с утвърдени производители ни дава възможност да предлагаме на нашите малки гости най-актуалните игри, носители на призове и награди от международните борси за детски играчки.

Наред с добрата материално техническа база, в нашата детска анимация водещо значение отдаваме на програми, стимулиращи развитието на детето: неговите възприятия, добра координация и умение за концентрация, неговото въображение и фантазия. Под игрова форма предлагаме детска йога – един продукт, който все повече се търси от родителите, гимнастика за най-малките, сензитивни игри. Изключително забавни и интересни за деца от всички възрасти са вечерните акциони – шествия на духове и вещици, походът на Дракона, пижама парти, шествие с фенери и др. За всички малки парти фенове е нашата детска дискотека със специално разработени хореографии и съвременно звучене, която среща много почитатели дори и сред по-големите деца.  Ако детето ви обича да се изявява на сцена може да стане истинска звезда в детското шоу, провеждащо се всяка седмица, да открие „Магията на Олимп” или да бъде част от веселото и забавно семейство на „BigFoot” ( Голямата стъпка) и др.

Тийнейджърите също се радват на особено внимание – спорт, игри, музика, кино са теми, които вълнуват всички млади хора, а различните турнири и олимпиади на плажа или басейна още повече ги сближават и правят ваканцията им незабравима.

В много от клубните ни хотели е застъпена и спортната анимация. Денят тук започва със стречинг или утринна гимнастика, за да премине през множество разнообразни активитети като дартс, тенис на маса, Boccia, стрелба с лък или въздушна пушка, волейбол, баскетбол, водна гимнастика или водна топка, аеробика, степ аеробика, езикови и танцови курсове и др. при които гостите не само спортуват или се забавляват, но и завързват нови запознанства и приятелства, нещо все по-трудно за забързаното ни работно ежедневие.

Освен тези традиционни за спортната анимация програми, Фън Пойнт ЕООД предлага в продуктовите рамки на Neckermann Reisen и други форми на анимация, предназначени за гости с по-специфични потребности и интереси.

Young & Fun e програма за млади хора, за които екстремните изживявания и динамичното ежедневие, съчетано с парти и нощни фиести на дансинга на най-популярните местни клубове и дискотеки е основна цел на ваканцията. Нашите Young & Fun аниматори им помагат да се ориентират в лабиринта от възможности за спорт, екстремни изживявания и нощен живот.

Club Vital е програма за хората от третата възраст, които имат нужда от много внимание и грижи. Повече време за наслада – клуб Витал кани, да обменим опит и размисли с други гости в непринудена атмосфера, да поддържаме тонуса си чрез професионално водени походи  и гимнастически програми и да събираме творчески опит в приятно обкръжение. Специално за тях предлагаме походи и пешеходни пътеки до близки местности и забележителности, курсове по готварство – особености на местната кухня, водна гимнастика, Nordic walking, помагаме им да се ориентират по-добре в съвременния свят на комуникации с курсове за работа с компютър и интернет, както и боравене с мобилни телефони. В избрани творчески ателиета гостите се оставят да бъдат отвлечени в света на рисуваната коприна или релефно изкуство /Relief Art/. При консултация за цвят и стил на обличане се преоткриват отново.

Gesund und glücklich е програма за възрастни  в активна форма, съдържаща много спорт, съвети за здравословен начин на живот и хранене, Wellness.  Анимация, но по-различно: фитнес ориентирана и здравословно осъзната. Новите форми на здравословното движение се предлагат дали като динамичната форма на уолкинг (Walking)– енерджи уолкинг (Energy-Walking) или като цялостния метод на балунинг (BallOOning). До тях традиционните фитнес системи на пилатес (Pilates) и енер-чи (Ener-Chi) само допълват тази иновативна програма и предлагат голяма доза разнообразие.

Заедно с Дитер Грабе, водещ немски здравен експерт, бе развита нова формула на почивка за гостите, която печели със своята опростеност и ефективност: бъди активен, храни се съзнателно и почивай правилно.

Кулминацията на анимационното ежедневие в многобройните ни клубове е вечерното представление. „Спортистите, клоуни и приятели” – аниматори изгряват на сцената в различни роли и създават незабравима атмосфера. На сцената присъстват традиционни анимационни представления като скечове, комеди,  игрови състезания, викторини, бинго, шоу с участие на гости, танцови забави, кабаре, конкурси, караоке и др.

От 2003 година наред с модерационните вечерни шоу – програми, нашият екип предлага на туристите и собствени танцови програми, създадени от хореографа на фирмата. Между тях са „ Sounds of Africa”, „Celtic”, „Мiami Nights”, „All that folk”, „India, my love”, „ Remember”, „ Save the earth” и др.

С тази богата палитра от програми Фън Пойнт ЕООД покрива целия спектър от интереси, очаквания и потребности на туриста. Всички наши аниматори преминават задължително едномесечно обучение, включващо теория и практика, както и танцово обучение, а аниматорите работещи по специализираните програми и допълнително обучение. За да сме винаги актуални и да предлагаме качествени услуги, всяка година провеждаме и допълнителни квалификационни курсове като напр. таебо, йога, сценично поведение и присъствие и др. Аниматорите към фирмата владеят основно немски, английски и руски езици и от части фламандски и френски.

Нашите сътрудници имат възможност и за развитие, като за целта предлагаме ежегодно семинари и тренинги за ръководни кадри, като по този начин се стремим да не прекъсваме връзката между поколенията като предадем опита си, но и да подготвим следващата генерация така, че да е способна достойно да ни замести. За целта особено важен е и личният опит на всеки един аниматор, а при нас такъв може да бъде натрупан не само в България, а и в други силни и доказани туристически дестинации като Гърция, Турция, Хърватска и Египет. Както у нас така и в тези страни туристи и хотелиери приемат и ценят високо продукта, предложен от Фън Пойнт ЕООД както в областта на дневната, така и на вечерната анимация. Анимацията, която предлагаме в различните клубове се радва на успех не само сред почиващите гости, но и като удовлетвореност от ефективността и сред хотелиерите. Услугите на нашата анимация са търсени и предпочитани от различните клубове по света.

Със своите близо 100 сътрудници, Фън Пойнт ЕООД заема важно място на туристическия анимационен пазар, а с разнообразните си и актуални програми е предпочитан партньор от наши и чуждестранни хотелиери. Екипът ни се състои от талантливи, мотивирани и амбициозни млади хора, за които позитивността и добрият сървиз са водещ принцип в работата.

Дейности

През лято 2014 предлагаме в 52 хотелски комплекса детски анимационни програми и такиваза възрастни от продукта на Некерманн Фамили

 • Всички хотели са представени на германския пазар предимно и ексклузивно при Некерманн Райзен
 • Всички гости в тези наши хотели си обслужват от персонал, специално обучен от Некерманн Фамили
 • Цялостния материал за игра и развлечение се предоставя от Некерманн Фамили
 • Посочените хотелски комплекси са емблема за Некерманн Фамили
 • Имат специално представяне в каталозите (на цяла страница или на две такива)
 • Засилена реклама при различни мероприятия, панаири, пътни обиколки – представяния, работни срещи

При избора на тези хотели са взети пред вид общите очаквания на възрастни и деца, както и на пътническите агенции с оглед оптимизиране на продажните аргументи.

ДЕТСКИ ОЧАКВАНИЯ И ЖЕЛАНИЯ

 • Да бъдат с други деца, по възможност на същата възраст
 • Голям плувен басейн, детски басейн и басейн за най-малките
 • Свобода на действие – т.е. просторни и обхватни хотелски прилежащи площи
 • Възможност за игра – детска площадка ( уреди) стая зя игра ( различни играчки)
 • Изхранване на блок-маса –за предпочитане детски бюфет, детски ресторант ( самостоятелност при храна)
 • Детски клуб с немско говорящ персонал и анимация
 • Рисуване, апликация, игри, състезания, награди
 • Детска дескотека и детско шоу

ОЧАКВАНИЯ И ЖЕЛАНИЯ НА ВЪЗРАСТНИТЕ

 • Разумно съотношение цена-предлагане
 • Големи намаления за деца, фиксирана детска цена
 • Почивка в просторни хотелски комплекси
 • Сигурност за децата
 • Близост до плажа или големи водни басейни – парк
 • Отделни спални в апартаментите
 • Фамилна стая или със свързваща врата в хотелите
 • Богата и разнообразна кухня
 • Гъвкави часове за хранене
 • Възможност за готвене / хладилник в апартаментите
 • Възможности за развлечение в близост
 • Възможности за спорт и забава

ПРЕДПОСТАВКИ

 • Удачно настаняване на семейства – в апартаменти, семейни стай или такива със свързваща врата
 • Близост на плаж, воден басейн с обособена детска част или отделен детски басейн
 • Полупансион с изхранване на блок-маса или детски бюфет
 • Стая за игри или детска площадка
 • Добре оборудвано клубно помещение- центъра на Фан Фамили детски клуб
 • Достатъчно материали за рисуване, апликация, игра и спортни дейности (предоставени от Некерман, ако няма в наличност )
 • Място за изнасяне на информационно табло и програма
 • Помещения за детска дискотека и детско шоу
 • Музикална, светлинна и видео уредба
 • Настаняване на мин. 2 аниматора
 • Възможност за складиране на материали
Галерия

 

Контакти
Град: Варна
Адрес: УЛ. КАРАМФИЛ №15 ВХ.Б ЕТ.8 АП.116
Уеб сайт:http://www.funpoint-bg.com