ЗА АСТЕР ГРУП ООД

 АСТЕР ГРУП предлага продукти за хомеопатия, санитария, козметика, зелени рецепти. Работи денонощно и в празнични дни.
 Собственик на аптеката е д-р Галина Борисова, лекар с 24 годишна практика.

 Завършила съм Медицина в Медицинска Академия – гр. София. Бях една от първите, които си взеха Специалност “Обща медицина” в България. След това защитих и специалност “Клинична токсикология”. Завърших първия випуск по Хомеопатия в България – през 1997 г. И за да мога изцяло да съм полезна на своите пациенти, учих и психотерапия в Швейцария, в школата на проф. Бернаскони. Завършила съм и много преквалификационни курсове, които ми помагат да съм в час с постоянно променящата се наука медицина.

 Работила съм три години в “Бърза помощ”- универсална школа за лекари, а след това в отделение по ендокринология, по пулмология, по клинична токсикология. Три години бях заведущ извънградски ендокринологичен кабинет, две години в ПДО /приемно диагностично отделение/, а като влезе новата система – като GP – личен лекар, но се наложи да се откажа ,тъй като Здравната каса не бе съгласна да се занимавам с Хомеопатия и Психотерапия, докато съм GP. И така, разделих се с моите повече от 2000 пациенти, на които бях личен лекар, с ясното съзнание, че с помощта на хомеопатията и психотерапията ще допринеса за пълното им оздравяване, а не само за закрепване на здравето им. Работя по американската теория за единния произход на болестите – токсемията. Според нея стресът блокира органите на човешкото тяло,които изхвърлят токсините. Кой орган ще се блокира зависи от генетичното предразположение. А дали ще се блокира част от орган, цял орган или няколко органа зависи от силата на стреса. Когато имаме блок на изхода на системата, токсините в човешкото тяло не могат да бъдат изхвърлени и се натрупват в организма. Количественото натрупване води до качествено изменение, наречено болест. Как ще се казва болестта зависи от това къде са се натрупали токсините. Така се получават болестите. Хубавата новина е,ч е човешкото тяло напълно се обменя за 1-3години, дори и нервната клетка /Нобелова награда на група американски физиолози за 1995 г./.Следователно, ако се справим със стреса, престанем да вкарваме отрови и махнем старите натрупани отрови, БОЛЕСТ НЯМА. Как се постига това? На ниво “Стрес” работя по метода на проф. Брайън Уейст от Флорида-САЩ, който позволява в амбулаторни условия да се извършва дълбинна психотерапия. Методът е познат и като “Регресивна психотерапия” – отива се към стреса,преживява се и стресът спира да действа. Методът е напълно безопасен, тъй като по време на сеанса подсъзнанието държи всяка клетка под особен надзор и ако има и най-малката опасност за тялото, подсъзнанието не допуска това. По време на сеанса и след това се помни всичко. Не е хипноза.
На ниво”Вкарване на отрови” се изисква диетична намеса. На ниво “Тяло” се атакува заболяването с хомеопатични средства, а когато силите на организма не стигат той с помощта на хомеопатията да се справи със заболяването, се включва и алопатия. Има случаи,котато пациентът пристига с постоянна алопатична терапия и тогава фона на хомеопатичните лекарствени средства се спират алопатичните /Разбира се, при подобрение на състоянието/. На ниво “Стари натрупани отрови” се използват специални методи и лекарства.
И така, ако се работи и на четирите нива, със сигурност могат да се излекуват всички болести, с изключение на генетично детерминираните, вродените и тежките психични заболявания и състоянията,изискващи хирургическа намеса /След приложеното хирургично лечение,може да се продължи работата на четирите нива на лечение на заболяването /. Защо това е така може да се обясни с квантовата физика в медицината.
Психотерапия се работи главно с по-големи деца и възрастни, но съм имала случай с 5-годишно дете със страхова невроза, което се излекува напълно след няколко сеанса по психотерапия. За сметка на това хомеопатията е показана като терапевтичен метод още от самото раждане и е напълно безвредна. Хомеопатията е едниствената терапия,която се прилага на бременни и не уврежда плода. Продължителността на лечение на едно заболяване е свързано с неговата давност. След снемане на хомеопатично интервю и определяне на хомеопатичните лекарства за лечение, ако заболяването е остро,то се повлиява за няколко дни, а при току-що получена травма и приложена Arnica montana-веднага, т.е. до минута болката изчезва. Ако обаче заболяването е старо, лечението е толкова месеца, колкото години е заболянето, като след началното повлияване се минава на поддържаща терапия. На някой може да му се стори бавно, но е по-добре от перспективата цял живот да вземате таблетки и да си носите заболяването с вас.
При лечение с хомеопатия и то ако се работи само хомеопатия без приложение методиките за различните нива на лечение на заболяването, е възможно получаването на т. нар. “лечебна криза” при някои от хората, която след продължаването на лечението отминава. Тук трябва да отбележа и случаите, когато лекувам много малки децана 1 и под 1год.,които вече са приемали по някакъв повод антибиотик и вече често боледуват. Възможно е след първоначалното започване на лечението с хомеопатия да не стигнат вътрешните сили на детето да се пребори с болестта и се премине отново на алопатично лечение, дори и антибиотик. Но след приключване даването на антибиотика, се дават профилактични хомеопатични лекарства и светлия периодмежду две боледувания става по-дълъг, докато накрая детето престава да боледува. За често боледуващи малки деца, особено бебета, които са получавали антибиотици, този период на заострено внимание и понякога боледуване е около 2-4 месеца. Толкова време е необходимо да закрепне имунната им система и да се възстановят жизнените сили на организма след приложените силни алопатични лекарства.
Напоследък все повече педиатри съветват младите майки щом детето не е добре, да го изведат навън. Това е така, що се отнася до случаите с алергия към домашен прах и акари, но не и когато детето има температура над 37 градуса по Целзий. Тогава трябва да му се осигури покой, лека храна и разбира се, лекарства /хомеопатични или алопатични/. В противен случай много бързо /особено при бебе. тата/ една обикновена настинка може да премине в пневмония.
Да се осигури покой на тялото, когато нещо не е наред, е задължително и за възрастните, не само за децата. Така се дава възможност на организма да вложи всичките си сили за отстраняването на заболяването и бързото възстановяване след това. Така например по данни на американски лекари Идиопатичната дилатативна кардиомиопатия /уголемяване на сърцето по неизвестни причини/се лекува само с лежане на легло, без пациента да става дори до тоалетната и сърцето се прибира до нормалните си размери за период от 3 до 6 месеца/.
И така, справяйки се с миналия стрес и научавайки как да се справим с настоящия /това е част от психотерапията/, спирайки да вкарваме отрови в нашето тяло, махайки старите натрупани отрови и прилагайки профилактично Хомеопатия след като вече сме се излекували с нея, ние оставаме постоянно здрави, което е и целта на приложения комплексен подход към лечението на заболяванията от различно естество.
Бъдете здрави и щастливи, приятели, защото здравето и щастието са в основата на живота ни на Земята. Така ще опазим и планетата си за бъдните поколения!

ПРОДУКТИ

 АСТЕР ГРУП предлага всякакви лекарства и храни по протокол, помощни консумативи, както и скъпоструващи лекарства. Изпълнява зелени и жълти рецепти. Предлага и разнообразни бебешки храни, аксесоари и козметика. Аптеката предлага безплатно мерене на кръвното налягане на своите клиенти, поставяне на инжекции и мерене на тегло. Разполага с лекарски кабинет. Продават се специализирани храни за спортисти.

ГАЛЕРИЯ
КОНТАКТИ

Град: София
Адрес: ул. Макгахан, бл. 71, вх. Г
e-mail: aster_group@abv.bg
Телефон: о2 947 96 73

[showmap address=”гр. София, ул. Макгахан” marker=”1″ map=”ROADMAP” zoom=”12″ scroll=”1″ street=”1″ zoomcontrol=”1″ pan=”1″ mapcontrol=”1″ overview=”1″]

Ключови думи: aster group, АСТЕР ГРУП, аптека София, продукти за хомеопатия София, санитария, козметика, зелени рецепти, доктор Борисова София, продажба хомеопатични лекарства София