„Вита” е първото частно медицинско заведение в гр. София. Регистрирана е на 04.01.1992 г. от двама лекари-специалисти – д-р Стоянка Стойнова и д-р Тихомир Савчев. За изминалите 20 години „Вита” е извървяла дълъг път. От първоначалните три кабинета и малък лабораторен бокс, тя се е превърнала в първата в гр. София частна многопрофилна болница за активно лечение.

Водещите принципи в работата на целия екип на „Вита” са безкомпромисното качество на медицинските услуги, придружено с лично отношение и персонално внимание към всеки един пациент.

 

 

Д-р Анна Савчева и д-р Тихомир Савчев – управители на МБАЛ “Вита”

 

Във „Вита” работят доказани специалисти от над 20 области на съвременната медицина. В родилното отделение на болницата всеки месец на бял свят идват около петдесет дечица, което е гордост за целия екип и ръководството на „Вита”!

Нашите пациенти могат да разчитат 24-часа в денонощието и без почивен ден на квалифицирана медицинска помощ, мило отношение и особено внимание както на място в болницата, така и в дома им.

 

 

УСЛУГИ

МБАЛ ВИТА

Многопрофилна болница за активно лечение „Вита” предлага на своите пациенти модерно болнично лечение, което се основава на всички съвременни тенденции в световната медицина.

 

Стаите за болничен престой са светли и приветливи. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, климатик, телевизор и телефон. Навсякъде в болницата се спазва строга хигиена. Целта е пациентите ни да се чувстват възможно най-удобно и близо до дома си.

 

Специалистите, които работят във „Вита”, са с многогодишна практика и богат опит. Болничното лечение се осъществява в следните отделения:

 

 

 

 

  • Отделение по Акушерство и гинекология
  • Отделение по Неонатология
  • Отделение по Хирургия
  • Отделение по Ортопедия и травматология
  • Отделение по Урология и Андрология
  • Пластична и Естетична хирургия
  • Отделение по Анестезиология и реанимация
  • Център за лечение на съдови заболявания „Вита”

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА “ВИТА”

Регистратура и информация:
(02) 960-49-50; 960-49-51; 960-49-52; 943-43-98

Факс: (02) 944 13 43
е-mail: vita@vita.bg ; office@vita.bg

Маркетинг и реклама: (02) 960 49 84; e-mail: advertising@vita.bg

За технически въпроси, свързани със Cyber TM Thulium 150 Watt лазера – 02/960 49 84

Адрес:
Многопрофилна болница за активно лечение “ВИТА”
ул. “Драговица“ №9
София 1505

[gmap addr=”ул. “Драговица“ №9″]Tooltip[/gmap]