ЗА НАС

Д-р Яна Христова завършва образованието си през 1993 г. във Факултета по дентална медицина в гр. София. Д-р Яна Христова е един от най-високо специализираните професионалисти в обласста на денталната медицина в България. Специализирала е пародонтология, естетика и имплантология. Д-р Яна Христова е член на Управителния съвет на БОПОИ и член на БЗС.

Д-р Теодор Христов е възпитъник на Факултета по дентална медицина в град София. Той е един от сериозните специалисти в областта на имплантологията, оклузодонтията и комплексното лечение на пациентите. Член на БАОИ, БОПОИ и БЗС.

Методи на лечение

ИЗБЕЛВАНЕ:

Съвременната дентална медицина предлага възможности за избелване на цвета на зъбите с помощта на избелващ гел. Това може да се направи в домашни условия или на зъболекарския стол от Вашия дентален лекар.
Има методи и за избелване на зъби, които са потъмняли след проведено кореново лечение.

 

КОМПОЗИТНИ (ФОТОПОЛИМЕРНИ) ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ:

Възстановяването на зъби засегнати от кариес или с нарушена цялост вследствие на травма или други причини посредством композитни (фотополимерни) изграждания е един от най-консервативните методи в съвременната дентална медицина. С тях се постига високо ниво на естетика, здравина и дълготрайност.

 

КЕРАМИЧНИ ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ:

Посредством металокерамични или изцяло керамични конструкции (корони и мостове) и керамични фасети могат да бъдат възстановявани единични или множествени дефекти на зъбнаите редици. Необходим е индивидуален подход и внимателно планиране на всеки отделен случай.

 

ПЛАСТИЧНА ПАРАДОНТАЛНА ХИРУРГИЯ:

С методите на този дял от денталната медицина можем да оздравим и хармонизираме меките тъкани в устната кухина. Това е изключително важно за да постигнем пълна хармония на вашата усмивка!

 

ЛЕЧЕНИЕ С ПОМОЩТА НА ДЕНТАЛНИ ИМПЛАНТАТИ:

Лечението посредством имплантати е доказан във времето метод на лечение, с над 95% успеваемост. Осигурява комфорт при хранене и високо ниво на естетика. Съвременните имплантати са изработени от титанови сплави и човешкият организъм не ги разпознава като чуждо тяло. С тях възстановяваме единични или множество липсващи зъби без да е необходимо да изпиляваме здрави, съседни на дефекта зъбни тъкани. Можем да ги използваме и за стабилизиране на частични или тотални подвижни протези.

 

КОРЕНОВО ЛЕЧЕНИЕ:

Усложненията на кариеса водят до възпаление на зъбната пулпа (нерв). Това налага екзактна обработка, дезинфекция и триизмерно запълване на кореновия канал/и/. Съвременните методи на кореново лечение имат висок процент на успеваемост и добра прогноза за лекувания зъб.

 

 

КОНТАКТИ:
София, 1618, ул. Пирин 36 Б, партер
т: +359 2 952 25 71
м: +359 888 70 30 42
e: contact@drhristovi.com

източник: www.drhristovi.com