За нас

Нашата цел е да срещнем пациента с най-правилния лекарски екип в най-добрите клиники, където се предлагат най-високи стандарти на медицинско обслужване.

Лечение в чужбина – Фирмата Бридж Медикал е основана в България и има за цел да предостави на българските пациенти избор на най-правилното лечение в най-развитите клиники по цял свят.

Ние съдействаме за да се предприемат най-правилните решения при лечението на много заболявания, с помощта на висококвалифицирани специалисти на световно ниво.

Най-доброто лечение в чужбина!

Попитайте ни за най-доброто място за Вашето лечение в чужбина и ние ще Ви предложим най-правилното място и екип от медицински специалисти в света.

При нас можете да получите консултация (или второ мнение) за Вашето лечение в рамките на 48 часа от водещи болници – лидери в световното здравеопазване в Турция и Израел.

Бридж Медикал има за цел предоставяне на точна и бърза информация и организация за консултация на пациентите във връзка с профилактиката, диагностиката и лечението на български пациенти във водещи клиники в Турция и Израел.

Нашата цел е да срещнем пациента с най-правилния лекарски екип в най-добрите клиники, където се предлагат най-високи стандарти на медицинско обслужване.

ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НАС:

  • Когато трябва да изберете специалисти и клиники на световно ниво.
  • Когато трябва да вземете бързи решения, касаещи Вашето здраве и здравето на Вашите близки.
  • Когато иновативността на лечението е ключов фактор за живот.

Болници Турция :

American Hospital Istanbul 

Университетска болница “Коч”

Group Florence Nightingale Hospitals

Liv Hospital

Memorial Hospital Istanbul 

Yeditepe University Hospital 

Medical Park

Neolife Hospital 

Израел:

Университетски Медицински Център “Хадаса”

Медицински център “Асута”

Болница “Бейлинсон”

Израелски Деткси Медицински Център “Шнайдер” 

“Шааре Задек”

“Онкотест-Тева”

Международен център за клетъчна терапия и ракова имунотерапия CTCI 

Направления

Ще намерите решение на всеки здравословен проблем благодарение на професионалистите, с които ще ви свържем.

Хапчета

Онкология

Болниците, с които работим, са медицински заведения с традиции в диагностиката, ранното откриване, комплексното лечение и диспансерното наблюдение…

Трансплантация на органи

Трансплантация

Когато идвате в нашата болница за трансплантация на бъбрек, трябва да дойдете заедно с Вашия донор и да носите документи за самоличност и всички…

Урология

Урология

Специалистите уролози, с които работим, са експерти хирурзи, притежаващи опит с най-модерните хирургични практики.

Око

Офталмология

Амбулаториите по очни болести разполагат с модерно оборудвани кабинети и лаборатории за високоспециализирани дейности.

Гинекология

Гинекология

Болниците, с които комуникираме, имат висок професионализъм и опит със справянето с различни гинекологични заболявания.

Радиология

Радиология

Радиологията включва различните методи за получаване на медицински изображение.

Дейности

Бридж Медикал представлява мост и осъщестява връзка между пациента и най-добрите специалисти в най-реномираните клиники в Турция и Израел, за да може пациентът да получи максимално правилното лечение.

Заповядайте в нашите офиси

Ще Ви посрещнем в нашия Центрър за лечение в чужбина в гр. Пловдив на адрес бул. Цар Борис III Обединител №120. За повече информация как да ни намерите, вижте страницата с контактна информация

Представете нужните документи

При посещението в нашите офиси е желателно да носите цялата медицинска документация (епикризи, лабораторни изследвания и образна диагностика). Тя трябва да бъде преведена на английски език. В случай че не е, ние работим със заклети преводачи с медицинска насоченост и можем да Ви съдействаме.

Изчакайте мнението на нашите лекари

Изпращаме документацията по електронен път до болниците в Истанбул и в рамките на 24 – 48 ч. получаваме отговор – второ мнение за Вашата диагноза. Спрямо него Вие можете да вземете най-адекватното и отговорно решение за Вашето здраве.

Заповядайте да обсъдим предложението

Ако решите да се лекувате при нас, парите които трябва да заплатите за Вашето лечение, могат да бъдат преведени по банков път или платени на място на касата в болницата.

Вземете най-доброто решение за себе си

За да заминете е нужно да сте получили отговор от болницата, ценова оферта, с която да сте съгласни, да имате Вие и Вашият придружител международен паспорт и уговорен час в клиниката предварително.

Заминаване за лечение в чужбина

 Можем да Ви осигурим транспорт от България до Истанбул с автомобил или линейка с медицински екип. Също така можем да предложим настаняване в хотел. Ако пътувате с автобус, влак или самолет, предлагаме безплатен трансфер от автогара, ж.п. гара и аерогара до болницата в Истанбул.

Дръжте ни в течение с прогреса на лечението ви

 Осигуряваме контролни прегледи, срещи и консултации с лекуващите лекари при техните посещения в България, които следим, за да можем да предложим на пациентите си дълготрайни резултати в лечението.

Галерия

КОНТАКТИ

Адрес: София, бул. Христо Ботев №26
Телефон: 0888 912 702; 0899 975 588
nail.rustem@bridgemedicalbg.com
v.kostadinova@bridgemedicalbg.com

Адрес: Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител №120
Телефон: 0888 912 702
nail.rustem@bridgemedicalbg.com
info@bridgemedicalbg.com