За нас

В Къща за гости 1 „Свети Никола” с. Широки дол има четири просторни спални и един апартамент, всички със самостоятелни бани. В общата част има модерна и функционална напълно оборудвана кухня, място за хранене, мека мебел с 42- инчов LED телевизор, вградена камина с кът за релакс пред нея.

Къща за гости 2 „Свети Никола” се състои от три спални на второ ниво, а в общата част на първо ниво има модерна и функционална напълно оборудвана кухня с място за хранене, вградена камина и кът за релакс с 42- инчов LED телевизор.

Къщите са с южно изложение и широките балкони предоставят красива гледка към добре оформения двор, а също така и към Рила планина. За удобство на посетителите в двора има обширно закрито барбекю, което може да се използва целогодишно и с предварителна заявка за Вас можем да приготвим печено прасенце или агне на фурна или на чеверме. На разположение на гостите на Къщи за гости „Свети Никола” е външен басейн с размери: дължина – 10 м, ширина – 4,7 м.   Има обширен двор с много зеленина, шалдраван и алпинеум, безплатен паркинг и Wi-Fi на територията на обекта.

В процес на изграждане е мини – спа център, за да успеем да предоставим на нашите гости колкото е възможно повече удобства за пълноценната им почивка.

Основно предимство е изключителното качество на предлаганата услуга, съчетано с приятна, чиста обстановка и красива природа. Всичко това в комбинация с голямо количество приветливост и вежливост. А в сравнение с цените в големите курорти, предлаганите от нас определено ще изненадат приятно всеки гост.

Дейности
Галерия
DSC00952
45591
24388209
DSC00952
СветиНикола
КОНТАКТИ
  • 0876790703
  • Град:Самоков
  • Адрес:село Широки дол ул. 27 №13