ANTOANETTE The Hair & Beauty Business

От 1993 г. фирма Антоанет работи успешно на българския пазар, като фирма за внос на козметично и фризьорско оборудване, материали и аксесоари от Италия, Франция и Германия.

Предлаганата от нас апаратура е на най-високо технологично ниво. Сертифицирана е по европейските стандарти за качество TUV CERT, DNV и още от 1994 г. притежава най-високото свидетелство за качество ISO9002. Тестовете, които апаратите са преминали, доказват полезното за човешкия организъм въздействие от една страна и трайния разкрасителен и лечебен ефект от друга.

ОТ НАЙ-НЕОБХОДИМОТО ДО НАЙ-АВАНГАРДНОТО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ВИ РАБОТА.

Козметичния салон е сложна структура от взаимосвързани части. С много компетентност нашите сътрудници ще Ви посъветват как да обзаведете козметична кабина за лице и тяло, ще обучат персонала на Вашето студио да прилага козметичните терапии, като съчетание на модерна апаратура и активни козметични продукти, ще споделим с Вас нови идеи за постигане на печеливш бизнес.

Специален акцент се поставя при обучението за работа в салоните за тяло и запознаването с най-добрата методика за работа като съчетание между продукти и високо ефективната ни апаратура за отслабване и моделиране на тялото, за трайна епилация и траен грим.

Обстойна информация и практически демонстрации за приложение на уникалните ни методики за работа при терапии на лицето и тялото се провеждат на редовните семинари в изложбената зала на фирмата. Нашите постоянни клиенти ползват отстъпки и получават информация за всичко най-ново от салоните в Париж и Милано.

Оборудването за подология – мебелировка и апарати, стерилизация, маникюрни и педикюрни инструменти, обогатява гамата от услуги за клиентите на салоните.

Ние предлагаме богата гама хипоалергични продукти от сериите за домашно приложение. Успешните им продажби ще увеличат доходите Ви и доверието на клиентите към Вашия професионализъм.

Организираните от фирмата пътувания в чужбина, запознават със световния опит в методите на работа с предлаганата от нас апаратура и професионална козметика.

Елитът на фризьорското съсловие и преобладаващата част от фризьорските школи и техникуми са редовни клиенти на фирмата.

Салоните, работещи в сътрудничество с фирмата, се отличават със своя изискан стил, професионализма и качеството на обслужване и с добрата си клиентела.

На редовните си клиенти фирмата предлага специални промоционални програми за разсрочени плащания при оборудване и зареждане с материали.

Продукти
*КОЗМЕТИКА

» Професионална козметика
» Терапии
Лице
Тяло
» Сезонни продукти
» Кола маска и постепилация
» Маникюр и педикюр
» Грим

 

*Фризьорство

» Nashi
» Терапии
» Боя и оцветители
» Платиниране и кичури
» Къдрене / изправяне
» Стилинг
» Книги
» Комплекти за начинаещи

 

*SPA

*Козметично оборудване

» Апарати
Лице
Тяло
Епилация
» Вапозони
» Стерилизатори
» Лупи и лампи
» Уреди за кола маска
» Маникюр и педикюр
» Легла и мебели
» Аксесоари

 

*Фризьорско оборудване

» Апаратура
Каски
Сешоари
Стерилизатори
Преси и маши
Машинки за подстригване
» Мебелировка
» Аксесоари

Галерия

 

Контакти

 

Град: София
Адрес: ул. Сердика №13
Телефон:(02) 980-49-02, (02) 986-43-60, (088) 2520500
Уеб сайт:http://antoanette.com

 

STUDIO:

Град: София
Адрес:бул. Ал. Стамболийски 84-86, ет. 9, офис 48
Телефон:02/ 489 31 88; *НОВО* – моб: 0882 291 877

 

Офис Пловдив:

Град: Пловдив
Адрес: ул. “Стефан Веркович” 4, ет. 1
Телефон: 0888934185.

 

Ключови думи:козметика, фризьорство , спа, spa, козметично оборудване, фризьорско оборудване, козметика софия, ANTOANETTE The Hair & Beauty Business,ANTOANETTE , The Hair & Beauty Business, антоанет, красота, разкрасяване, козметични услуги, козметични услуги софия, разкрасяване софия, козметика софия, фризьорство софия, козметични услуги пловдив, козметика пловдив, разкрасяване пловдив, козметично оборудване софия, козметично оборудване пловдив, фризьорско оборудване софия, фризьорско оборудване пловдив.